Hey, mijn naam is Jesse Mulder en hierbij solliciteer ik naar de functie van Designer/vormgever bij MixCom

Over mij

Mijn naam is Jesse Mulder, geboren en getogen Swollenaer, en ik bruis van ideeën wanneer ik plezier in mijn werk heb. Ik houd ervan om samen of alleen ideeën in concepten en producten uit te werken. 

Ik ben gewend om in een team te werken, maar individueel kan ik goed uit de voeten. Ik stel me actief en ook proactief op ten aanzien van het werk en de collega’s. Een goede communicatie en relatie met klanten en collega’s vind ik daarbij belangrijk. Met elkaar kun je bredere ontwikkelingen oppakken, bijvoorbeeld op het gebied van Brand Identity, Marketing en Webdesign. Graag werk ik gestructureerd en resultaatgericht met oog voor kwaliteit, waarbij ik goed uit de voeten kan met grote werkbestanden.

Ik heb jaren als inhouse designer bij Batavia Tools in Staphorst gewerkt. Dit is een super tof bedrijf en werkte ik met plezier. In mijn werk daar hield ik mij bezig met brochures, verpakkingen, social media en nieuwsbrieven en ben producent voor video en fotoshoots. Daarnaast werk ik ook als freelancer alleen ik ben toe om deze functie te combineren tot een design functie in een design bureau. Meedenken met de klant en collega’s om nieuwe huisstijlen, campagnes of websites te ontwerpen is wat mij erg tof lijkt!

Ontwerp met een doel is goed design. Design zonder doel is mooie kunst.

Wat ik zo tof vind aan jullie

Ik ben enthousiast over de vacaturebeschrijving. Jullie website omschrijft zich als ambitieus, dynamisch, creatief, maar ook met een gezellige sfeer. Dit spreekt mij erg aan omdat dit het werken mede tot een plezier maakt. 

Een project dat opviel bij mij was het ontwerp en realisatie van Mijnhuisontwerpen. Zo pakken jullie met een goed onderzoek de strategie en het ontwerp voor dit nieuwe bedrijf aan en vervult het goed zijn doel. Daarnaast vind ik het een mooie minimalistische huisstijl met een gedachte achter de designkeuzes.

Ook de activatiecampagne voor de Wereld Handenwas Dag met animatie, ontwerp, illustraties en infographics gegeven goed weer hoe belangrijk handen wassen is. Mooi om ook te zien hoe MixCom naast digitaal ook goed met fysiek ontwerp en campagnes uit de voeten kan. Dit spreekt mij erg aan zodat je ook tastbare producten of projecten ontwikkelt die zichtbaar een impact hebben.

Ik ben erg benieuwd naar jullie bedrijf en kom graag een keer langs om verder te kletsen.

Meer leuke info over mij

  • Luistert elke week de podcast van Neil Degrasse Tyson’s StarTalk
  • Muzieksmaak gevarieerder dan de schrijf van 5. Ik kan altijd wat leuks in de studio opzetten op vrijdagmiddag
  • Film fanaat, kijkt elke week wel een nieuwe film en Corridor Digital VFX Artist React op Youtube
  • Naast design ook enorme fan van fotografie, hiernaast mijn fotografie pagina
  • Gaat graag met de fiets naar werk
  • Kan een Rubik’s cube oplossen binnen 60 seconden

[instagram-feed feed=1]

Mijn werk:

Get in touch

Get in touch through my socials or fill in the form to the right and I’ll get back to you as soon as possible and will got grab a coffee in person or digital.

Email

hello@jessemulder.nl

Phone

+31628760090

[formidable id=2]