Hey, Viesrood!

Mijn naam is Jesse Mulder en met enorm veel enthousiasme solliciteer ik naar de functie van Medior Designer bij jullie.

Over mij

Mijn naam is Jesse Mulder, geboren en getogen Swollenaer, en ik bruis van ideeën wanneer ik plezier in mijn werk heb. Ik houd ervan om samen of alleen ideeën in concepten en producten uit te werken. 

Ik ben gewend om in een team te werken, maar individueel kan ik goed uit de voeten. Ik stel me actief en ook proactief op ten aanzien van het werk en de collega’s. Een goede communicatie en relatie met klanten en collega’s vind ik daarbij belangrijk. Met elkaar kun je bredere ontwikkelingen oppakken, bijvoorbeeld op het gebied van Brand Identity, Marketing en Webdesign. Graag werk ik gestructureerd en resultaatgericht met oog voor kwaliteit, waarbij ik goed uit de voeten kan met grote werkbestanden.

Ik heb jaren als inhouse designer bij Batavia Tools in Staphorst gewerkt. Dit is een super tof bedrijf en werkte ik met plezier. In mijn werk daar hield ik mij bezig met brochures, verpakkingen, social media en nieuwsbrieven en ben producent voor video en fotoshoots. Daarnaast werk ik ook als freelancer alleen ik ben toe om deze functie te combineren tot een design functie in een design bureau. Meedenken met de klant en collega’s om nieuwe huisstijlen, campagnes of websites te ontwerpen is wat mij erg tof lijkt! Wanneer dit in de mooiste stad van Nederland kan zou dit helemaal fantastisch zijn.

Ontwerp met een doel is goed design. Design zonder doel is mooie kunst.

Wat ik zo tof vind aan jullie

Ik ben enthousiast over de vacaturebeschrijving. Jullie website omschrijft zich als ambitieus, dynamisch, creatief, maar ook met een gezellige sfeer. Dit spreekt mij erg aan omdat dit het werken mede tot een plezier maakt. 

Het project dat mij direct enorm aansprak was de rebranding voor het Odeon De Spiegel theater. Enorm mooie huisstijl is dit geworden die een lastige vraag oplost. Namelijk, hoe verbindt je twee theaters met zulke verschillende merkwaarden en doelgroepen. Mooi om te zien hoe jullie elk optreden ruimte geven om haar kleur in het ontwerp door te laten komen. Dit zorgt voor een mooie connectie met jullie stijl plus een uitstekende herkenning voor fans van die optredens. Ik zie deze beelden al maanden in de stad en de gekozen stijl van elk theater komt goed naar voren in de reclame.

Het spreek mij enorm aan dat jullie niet in standaard oplossingen denken maar ook nieuwe technieken en strategieën durven te ontwerpen en inzetten.

Ik kom graag een keer langs om hierover verder te kletsen.

Leuke info over mij

  • Luister elke week de podcast van Neil Degrasse Tyson’s StarTalk
  • Muzieksmaak gevarieerder dan de schrijf van 5. Ik kan altijd wat leuks in de studio opzetten op vrijdagmiddag
  • Film fanaat, kijkt elke week wel een nieuwe film en Corridor Digital VFX Artist React op Youtube
  • Naast design ook enorme fan van fotografie, hiernaast mijn fotografie pagina.
  • Gaat graag met de fiets naar werk.
  • Kan een Rubik’s cube oplossen binnen 60 seconden.

[jr_instagram id="1"]

Mijn werk:

Neem contact op

Email

hello@jessemulder.nl

Phone

+31628760090

Get in touch!