Hey, 5thcorner!

Mijn naam is Jesse Mulder en met veel enthousiasme stuur ik hierbij mijn open sollicitatie.

Over mij

Mijn naam is Jesse Mulder, geboren en getogen Swollenaer, en ik bruis van ideeën wanneer ik plezier in mijn werk heb. Ik houd ervan om samen of alleen ideeën in concepten en producten uit te werken. 

Ik ben gewend om in een team te werken, maar individueel kan ik goed uit de voeten. Ik stel me actief en ook proactief op ten aanzien van het werk en de collega’s. Een goede communicatie en relatie met klanten en collega’s vind ik daarbij belangrijk. Met elkaar kun je bredere ontwikkelingen oppakken, bijvoorbeeld op het gebied van Brand Identity, Marketing en Webdesign. Graag werk ik gestructureerd en resultaatgericht met oog voor kwaliteit, waarbij ik goed uit de voeten kan met grote werkbestanden.

Ik heb jaren als inhouse designer bij Batavia Tools in Staphorst gewerkt. Dit is een super tof bedrijf en werkte ik met plezier. In mijn werk daar hield ik mij bezig met brochures, verpakkingen, social media en nieuwsbrieven en ben producent voor video en fotoshoots. Daarnaast werk ik ook als freelancer. Ik ben op dit moment toe om deze functies te combineren tot een design functie in een design bureau. Meedenken met de klant en collega’s om nieuwe huisstijlen, campagnes of websites te ontwerpen is wat mij erg tof lijkt!

Ontwerp met een doel is goed design. Design zonder doel is mooie kunst.

[jr_instagram id="1"]

Leuke info over mij

  • Luister elke week de podcast van Neil Degrasse Tyson’s StarTalk
  • Muzieksmaak gevarieerder dan de schrijf van 5. Ik kan altijd wat leuks in de studio opzetten op vrijdagmiddag
  • Film fanaat, kijkt elke week wel een nieuwe film en Corridor Digital VFX Artist React op Youtube
  • Naast design ook enorme fan van fotografie, hiernaast mijn fotografie pagina.
  • Gaat graag met de fiets naar werk.
  • Kan een Rubik’s cube oplossen binnen 60 seconden.

Mijn werk:

Neem contact op

Email

hello@jessemulder.nl

Phone

+31628760090

Get in touch!