Hey, mijn naam is Jesse Mulder en hierbij mijn open sollicitatie voor Graphic Designer bij Active Creations te Zwartsluis

Over mij

Mijn naam is Jesse Mulder, geboren en getogen Swollenaer, en ik bruis van ideeën wanneer ik plezier in mijn werk heb. Ik houd ervan om samen of alleen ideeën in concepten en producten uit te werken. 

Ik ben gewend om in een team te werken, maar individueel kan ik goed uit de voeten. Ik stel me actief en ook proactief op ten aanzien van het werk en de collega’s. Een goede communicatie en relatie met klanten en collega’s vind ik daarbij belangrijk. Met elkaar kun je bredere ontwikkelingen oppakken, bijvoorbeeld op het gebied van Brand Identity, Marketing en Webdesign. Graag werk ik gestructureerd en resultaatgericht met oog voor kwaliteit, waarbij ik goed uit de voeten kan met grote werkbestanden.

Ik werk nu als inhouse designer bij Batavia Tools in Staphorst. Dit is een super tof bedrijf en werk hier met plezier. In mijn werk daar houd ik mij bezig met brochures, verpakkingen, social media en nieuwsbrieven en ben producent voor video en fotoshoots. Alleen ik ben toe aan een design functie in een design bureau. Meedenken met de klant en collega’s om nieuwe huisstijlen, campagnes of websites te ontwerpen is wat mij erg tof lijkt!

Ontwerp met een doel is goed design. Design zonder doel is mooie kunst.

Wat ik zo tof vind aan jullie

De website omschrijft zich als ambitieus, dynamisch, creatief, maar ook met een gezellige sfeer. Dit spreekt mij erg aan omdat dit het werken ook tot een plezier maakt. 

Wat mij erg aansprak was de rebranding van studiekeuze123. Deze frisse nieuwe stijl gaf een dmv de turquoise kleur en het nieuwe beeldtaal een speelse maar wel een profesioneel uiterlijk. 

Ik kom graag een keer langs om hierover verder te kletsen.

Meer leuke info over mij

  • Luister elke week de podcast van Neil Degrasse Tyson’s StarTalk
  • Muzieksmaak gevarieerder dan de schijf van 5. Ik kan altijd wat leuks in de studio opzetten op vrijdagmiddag
  • Film fanaat, kijkt elke week wel een nieuwe film en Corridor Digital VFX Artist React op Youtube
  • Naast design ook enorme fan van fotografie, hiernaast mijn fotografie pagina.
  • Gaat graag met de fiets naar werk.
  • Kan een Rubik’s cube oplossen binnen 60 seconden.

[jr_instagram id="1"]

Mijn werk:

Parodontologie Epe - Coming soon

Brand identity / Website

Meer weten?

Neem contact op

Email

hello@jessemulder.nl

Phone

+31628760090

Get in touch!